Werelddierendag

[full_width][/full_width]

Op Werelddierendag willen wij extra aandacht besteden aan een voor ons zeer na aan het hart liggend onderwerp: de Scoobyhonden. En dan in het bijzonder de honden die er heel lang verblijven, de oudere honden en de honden die speciale aandacht nodig hebben.
Hiervoor heeft Carlos Klynstra een speciale website gemaakt (Scooby’s forgotten galgo’s), waar alle ‘vergeten’ honden aan u worden voorgesteld.
Door te klikken op deze link komt u bij deze honden.

Dus ach, als u er toch over denkt een hond te adopteren, neem dan eens een kijkje op deze website.

En dat adopties op dit moment hard nodig zijn blijkt wel uit deze noodkreet die Scooby deze zomer op facebook zette. Vertaald staat er:
‘Het is een verschrikkelijk jaar waarin veel honden gedumpt worden. Alleen al in de eerste 4 maanden hebben we 636 honden en 104 katten binnen gekregen. Dat is het dubbele ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. We snappen niet hoe het komt, maar als dit zo door gaat, dan hebben we aan het eind van het jaar zo’n 800 honden. En we hebben niet de (financiële) middelen om dit aan te kunnen. We kunnen het nu al bijna niet meer aan. We hebben vrijwilligers, donaties en adopties nodig’.

Als voor u adopteren op dit moment geen optie is, dan kunt u ons helpen om o.a. shelters zoals Scooby , BaasGalgo en Paws te helpen.
Door ons te steunen helpt u bij te dragen aan reddingsacties of het ondersteunen van noodlijdende asielen in Spanje. Dit kan al vanaf €20,- per jaar.

4 oktober, dierendag is een mooie dag om iets voor onze Spaanse vrienden te doen!!