Cicio

Cicio is toegevoegd aan Honden bij Scooby.

Naam: Cicio
Ras: Mix
Kleur: Roodbruin met een heel klein beetje wit
Geboren: Naar schatting november 2014
Geslacht: Reu, gecastreerd
Verleden: Binnengekomen bij Scooby op 1 januari 2015
Karakter: Cicio is binnengekomen samen met zijn broers Pepe en Ciro. Cicio is erg vriendelijk tegen mensen en kan goed met andere honden. Hij is de grote broer van de drie, qua formaat en qua karakter. Hij is de baas en kan soms een beetje dominant zijn. De broers hebben alle drie kromme poten (dit is een genetische afwijking). Daardoor is Cicio sneller moe dan andere honden en gaat hij wat vaker lekker liggen. Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=O-4Jh6TIRJQ&feature=youtu.be
Broer Pepe (nu Droef) is inmiddels geadopteerd, zie hier hoe hij zich vermaakt:

 

Bijzonderheden: Door het grote aantal honden bij Scooby is de (karakter)omschrijving wat summier. Indien u geïnteresseerd bent in Cicio, zullen wij zoveel mogelijk informatie opvragen bij de vrijwilligers aldaar
Verblijfplaats: Bij Scooby in Spanje. Heeft u belangstelling voor Cicio, neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.


Dit bericht delen:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone