Ciro

Ciro is toegevoegd aan Honden bij Scooby.

Naam: Ciro
Ras: Mix
Kleur: Roodbruin en wit
Geboren: Naar schatting november 2014
Geslacht: Reu, gecastreerd
Verleden: Binnengekomen bij Scooby op 1 januari 2015
Karakter: Ciro is binnengekomen samen met zijn broers Pepe en Cicio.  Ciro is de meest vriendelijke en liefdevolle van de 3 broers. Hij is qua formaat de kleinste, de meest speelse, de meest uitgesprokene. Hij is enthousiast en blij. Hij is levendig en is gek op spelen met andere honden. Hij houdt van rennen ondanks zijn handicap. De broers hebben alle drie kromme poten (dit is een genetische afwijking). Daardoor is Ciro sneller moe dan andere honden en gaat hij wat vaker lekker liggen. Filmpje:
Broer Pepe (nu Droef) is inmiddels geadopteerd, zie hier hoe hij zich vermaakt:
Bijzonderheden: Door het grote aantal honden bij Scooby is de (karakter)omschrijving wat summier. Indien u geïnteresseerd bent in Ciro, zullen wij zoveel mogelijk informatie opvragen bij de vrijwilligers aldaar
Verblijfplaats: Bij Scooby in Spanje. Heeft u belangstelling voor Ciro, neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.Dit bericht delen:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone