Chalinne

Chalinne is toegevoegd aan Honden bij Scooby.

Naam: Chalinne
Ras: Galgo
Kleur: Brindle
Geboren: Naar schatting oktober 2013
Geslacht: Teef, gesteriliseerd
Verleden: Binnengekomen bij Scooby op 16 november 2016
Karakter: Chalinne is een lieve kleine dame. Ze houdt van mensen. De vrijwilligers die ze kent rent ze tegemoet om ze te begroeten en dan blijft ze even om daarna weer terug het huisje in te gaan naar haar mand. Dat is ook waar ze de meeste tijd doorbrengt. Chalinne kan wat dominant zijn naar teven, maar verder is ze lief en kalm en erg op zichzelf.
Bijzonderheden: Door het grote aantal honden bij Scooby is de (karakter)omschrijving wat summier. Indien u geïnteresseerd bent in Chalinne, zullen wij zoveel mogelijk informatie opvragen bij de vrijwilligers aldaar
Verblijfplaats: Bij Scooby in Spanje. Heeft u belangstelling voor Chalinne neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.
Dit bericht delen:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone