Chechu

Chechu is toegevoegd aan Honden bij Scooby. Hij komt naar Nederland in een opvanggezin.

Naam: Chechu
Ras: Galgo
Kleur: Zwart
Geboren: Naar schatting februari 2013
Geslacht: Reu, gecastreerd
Verleden: Binnengekomen bij Scooby op 18 maart 2016
Karakter: Chechu is een erg lieve jongen. Toen hij bij Scooby kwam was hij heel bang voor mensen, maar toen hij daar een tijdje was e ook van paddock was veranderd, werd hij erg vrolijk en kon goed samen met andere honden. Hij houdt van rennen en spelen en lijkt blij te zijn. Hij is nog erg terughoudend naar mensen toe, maar het gaat wel al veel beter. Hij staat stil, laat zich aaien en kan hier ook van genieten, maar hij blijft wel een beetje nerveus. Hij heeft een ervaren adoptant nodig, die hem helpt met zijn terughoudendheid, maar zijn mooie, liefdevolle kant zal met de tijd opbloeien.
Filmpje:https://youtu.be/PI8qz35qQbE
Nog een filmpje: https://youtu.be/pXkIftv91UU
Bijzonderheden: Door het grote aantal honden bij Scooby is de (karakter)omschrijving wat summier. Indien u geïnteresseerd bent in Chechu, zullen wij zoveel mogelijk informatie opvragen bij de vrijwilligers aldaar.
Verblijfplaats: Bij Scooby in Spanje. Heeft u belangstelling voor Chechu neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.


Dit bericht delen:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone