Escalador

Escalador is toegevoegd aan Honden bij Scooby. Hij komt naar Nederland in een opvanggezin.

Naam: Escalador
Ras: Galgo
Kleur: Zwart
Geboren: Naar schatting mei 2013
Geslacht: Reu, gecastreerd
Verleden: Binnengekomen bij Scooby op 15 april 2016
Karakter: Escalador is een ‘vergeten’ galgo. We begrijpen eigenlijk wel waarom. Hij komt niet tegen je aanspringen als je de paddock binnen loopt. Hij is geen vechtersbaas. Hij is geen verlegen hond die van je weg loopt. En hij is niet de mooiste galgo, die iedereen wel wil adopteren. Escalador wacht geduldig tot je naar hem komt, ligt rustig op z’n dekentje. Hij vermijdt de dominante honden. En het is een zwarte hond, die niemand wil. Dus het is nu tijd om hem eens goed te laten zien. Escalador is eigenlijk de meest bescheiden, liefste en mooiste galgo die er is. Hij heeft een ziel, karakter, gevoel en een groot hart. Hij zal het zelf nooit vragen, dus doen wij het voor hem: Escalador wil een eigen mandje! In dit filmpje zie je deze schat met zijn lieve grijze kop:https://www.youtube.com/watch?v=bvrPI3P6aW8&feature=youtu.be
Escalador is een grappige, vrolijke jongen. Hij speelt graag met de andere honden en is erg lief voor mensen.
Bijzonderheden: Door het grote aantal honden bij Scooby is de (karakter)omschrijving wat summier. Indien u geïnteresseerd bent in Escalador, zullen wij zoveel mogelijk informatie opvragen bij de vrijwilligers aldaar.
Verblijfplaats: Bij Scooby in Spanje. Heeft u belangstelling voor Escalador neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.
Dit bericht delen:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone