Lauraa

Laura is toegevoegd aan Honden nog bij Scooby.

Naam: Laura
Ras: Galgo
Kleur: Atigrada/Brindle
Geboren: Naar schatting juni 2013
Geslacht: Teef, gesteriliseerd
Verleden: Binnengekomen bij Scooby op 2 februari 2016
Karakter: Laura is een erg lieve galgo. Ze zit vol littekens, want ze werd regelmatig gebeten, omdat ze niet weet hoe ze zich moet verdedigen. Laura is een beetje bang voor mensen die ze niet kent. Ze zit al meer dan een jaar in Scooby en wacht met smart op haar eigen mandje.
Bijzonderheden: Door het grote aantal honden bij Scooby is de (karakter)omschrijving wat summier. Indien u geïnteresseerd bent in Laura, zullen wij zoveel mogelijk informatie opvragen bij de vrijwilligers aldaar
Verblijfplaats: Bij Scooby in Spanje. Heeft u belangstelling voor Laura neemt u dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulenten en klik hier.
Dit bericht delen:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone