Lluna

Lluna is elders geplaatst.

 

 

 

 

Lluna, is een 3-jarige mixhond-dame. Ze verbleef in een shelter in de buurt van Barcelona. Mijn vriendin Emma ging er heen en ontmoette Lluna daar. Emma nam Lluna mee naar haar huis.
Lluna is lief en vriendelijk. Ze is ook een speciale hond. Ze heeft namelijk een zeldzame ziekte die er voor zorgt dat ze geen spiermassa heeft, in ieder geval niet zo als een andere/gewone hond. Dat betekent dat ze niet kan rennen. Ze kan korte afstanden lopen. Een gewone wandeling maakt haar al erg moe. Uiteraard kan ze niet trap lopen en het is ook niet goed voor haar om buiten te verblijven (dat was oa de reden voor Emma om haar mee naar huis te nemen als pleeghond).
Het gaat goed met Lluna bij Emma, maar Emma heeft meer dieren, waaronder drie doodsbange katten, die niet goed om kunnen gaan met de aanwezigheid van Lluna. Emma woont in een klein appartement, dus dat maakt het allemaal niet makkelijk. Ze wil Lluna niet apart zetten en ze wil haar zeker niet terugsturen naar de shelter. Dus we zijn op zoek naar iemand die Lluna zou willen adopteren. We zoeken iemand, die haar een veilig huisje biedt zonder trappen, waar ze niet persé 4x per dag een wandeling hoeft te maken.
Voor meer informatie over Lluna kan er contact opgenomen worden via: n.murla@gmail.com