BaasGalgo heeft dringend uw hulp nodig!!

[full_width][/full_width]

Alle loten van de loterij op facebook zijn verkocht! U kunt nog wel geld storten voor BG.Een aantal maanden geleden moest BaasGalgo vanwege de ernstige financiële problemen noodgedwongen stoppen met het opvangen van nieuwe galgo’s.

Juist nu het een beetje beter ging, komen er twee nieuwe spoedgevallen binnen.

Deze week, vroeg in de ochtend, was een van de vrijwilligsters in Fuensalida, Toledo, er getuige van dat een galgo werd overreden. De dader is weggevlucht en heeft de zwaargewonde galgo achter gelaten. De vrijwilligster heeft de galgo in haar auto gelegd en is zo snel ze kon naar de kliniek gereden waar de galgo nu behandeld wordt.
En of dat niet erg genoeg was, is er een uur later nog een galga met vreselijke verwondingen gevonden in een veld. Ook zij is zo snel mogelijk naar de kliniek gebracht.
Beiden worden behandeld en onder narcose gehouden vanwege de pijn.

We kregen een hoop foto’s binnen. We plaatsen er hier maar een paar van, omdat er op veel foto’s schokkende beelden te zien zijn.

We hopen natuurlijk dat beide honden genezen, en vragen uit naam van BaasGalgo en de galgo’s om te helpen en bij te dragen in de kosten die dit met zich meebrengt.

U kunt uw bijdrage storten op ABN-AMRO rekeningnummer NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Greyhound Friends Nederland te Tricht.
Voor stortingen vanuit het buitenland: IBAN-code: NL80ABNA0525174192 en BIC-code: ABNANL2A

Graag met vermelding: bijdrage BaasGalgo.

Namens BaasGalgo alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

De link naar de loterij op facebook.
De link naar het prijzenalbum.