BaasGalgo transport 11 november

Afgelopen zaterdag 11 november was er weer een BG transport. Het was iets verlaat door oponthoud op de weg.
Bij aankomst in Almere zaten er nog 5 honden in de bus.
Elsa en Bimba [moeder en dochter] 2 zeer lieve mix honden, die de volgende dag naar het asiel in Schagen gebracht zouden worden. Fidji, die dezelfde dag geadopteerd werd en Alma en Rubia. Deze 2 galga`s gaan in de opvang. Het is altijd weer heel indrukwekkend voor de honden, zo’n reis en de aankomst.
Er werden wat kadootjes uitgewisseld en er werd gegeten. Jose heeft een bakkerij en had 2 dozen met zelfgemaakte Spaanse broodjes mee genomen en er waren allerlei gebakjes om te vieren dat Aidita\Emma intussen veilig in de auto zat op weg naar huis. Daarna gingen we nog even wandelen met alle honden.
We waren net weer binnen toen Milia er ook aan kwam. Ze kreeg een luid applaus van de BG chauffeurs Jose, Nagore en Elena, die natuurlijk ook heel erg meeleefden met de vermissing en zoektocht naar de ex-BG hond Emma. Dankzij Milia en ook Elsbeth werd het een transport met een gouden randje. Deze twee dames zijn 2 dagen volop aan het zoeken geweest en hebben 150 flyers opgehangen. Mede hierdoor en door de uitzending op AT5 kwamen er veel zichtmeldingen binnen en is ze uiteindelijk gevonden. Eindelijk kon haar baasje Emma weer in de armen sluiten en meenemen naar huis. Wat een bewogen dagen voor mens en dier: de reis vanuit Spanje naar een nieuw leven en de goede afloop voor Emma.
Anneke

Aankomst van de bus
https://www.magisto.com/video/OgYRYlQABW4zUk1gCzE

De honden
https://www.magisto.com/video/KwYXYEINQ21gARppYw

even uitlaten en dan naar huis
https://www.magisto.com/video/PQQZOFIWBi5vTx9hCzE