Time to say goodbye

Helaas gaat Nicole van der Gaag ons als bestuurslid en adoptieconsulente verlaten.
Graag willen we haar bedanken voor de enorme inzet van de afgelopen 8 jaar!
Maar zeker ook voor de heerlijke vegetarische hapjes tijdens bijeenkomsten. 😉
Gelukkig gaat ze niet helemaal weg, Nicole blijft beschikbaar voor hand- en spandiensten!
Over de opvolging van Nicole zullen we u later informeren.
Wij wensen Nicole een fijne tijd toe met haar dierbaren en inspiratie voor een nieuwe passie.
Het bestuur van GFNL.
[full_width][/full_width]
Time to say goodbye.
Begin juni 2009 is het begonnen. Toen stond er op een ‘hondendag’ een kraampje van een net nieuwe stichting, opgezet door bekende hondenmensen. We raakten aan de praat en werden we enthousiast gemaakt of wij met spoed een hondje in de opvang wilden nemen. Dat wilden we wel. Ook konden ze nog wel een adoptieconsulent gebruiken, dus werd er gevraagd om naar de eerstvolgende vergadering te komen. Zo gezegd, zo gedaan, dus in juni mocht ik mij officieel lid van het team van GreyhoundFriends noemen.
Wij hadden al een aantal jaren galgo’s en ik wist best wel wat van dit ras af, maar jeetje … wat heb ik in al die jaren ontzettend veel bijgeleerd ! Over uiterlijke kenmerken tussen verschillende types windhonden, over karaktertrekken, probleemgedrag, ziektes, alles kwam aan bod. Maar ook over mensen heb ik veel geleerd. Tijdens huisbezoeken en via mailcontact kom je veel te weten en zo leer je al snel welke mensen het beste met honden voor hebben en welke niet. Ook het werken in een team is een heel leerproces, want ieder individu heeft een andere kijk en mening op zaken en is het een kunst om alles op elkaar af te stemmen en een gezamenlijk standpunt op te stellen waar ieder zich in kan vinden. Ik kan alleen maar zeggen dat het voor mij ontzettend waardevol is geweest.

Ruim acht jaar later is het voor mij echter tijd om gedag te zeggen. Nee, er is niets aan de hand, maar ik wil mezelf terugtrekken. Even wat rust en misschien door de tijd iets anders, dat weet ik nog niet.
Per 1 oktober zal ik geen bestuurslid meer zijn, geen adoptieconsulente, geen contactpersoon voor opvanggezinnen en de Facebook-pagina gaat geautomatiseerd worden.
Wel zal ik beschikbaar blijven voor wat hand- en spandiensten. Ook wil ik heel graag contact houden met alle mensen die ik door de jaren heen heb leren kennen en die mij na aan het hart liggen.

Meisjes van GFNL …. Heel erg bedankt voor de mooie jaren en de fijne samenwerking. Ik ga jullie missen.

Tot ziens,
Nicole
[full_width][/full_width]