Windhondendag in Vlaardingen – verslag

[full_width][/full_width]
Afgelopen zondag reden we met z’n vieren, ieder vanuit een ander deel van NL, richting Vlaardingen. Om 10 uur hebben we de kraam opgetuigd en om 11 uur waren wij en het zonnetje klaar voor de gasten. En die kwamen massaal binnen. De een wat timide en terughoudend en de ander opgewonden rennend over het grasveld. Ook de mensen hadden er zin in.
Er waren niet zo veel kraampjes, maar dat mocht de pret niet drukken. Er was eigenlijk maar een kraampje, het kraampje dat naast ons stond, met de meeste bekijks. Ze kwamen er allemaal op af. Sommigen konden de verleiding niet weerstaan en namen direct wat mee. Dat was eigenlijk niet de bedoeling, maar gelukkig vond de dame achter de kraam dat geen probleem. De mensen kwamen met excuses dan maar het meegenomen artikel afrekenen. Wij konden het allemaal van dichtbij bekijken en hadden er de grootste lol om. Maar top dat de dame zo relaxed bleef. De dame van het kraampje van PetsPlace.
De te adopteren Rosco en Tuesto, twee timide hondjes, hebben het heel goed gedaan. Tuesto durfde steeds even bij z’n opvangmama weg te lopen en Rosco liet zich voorzichtig door vreemden aaien.
De podenco Darcy had zich vrijwillig opgegeven voor hekkendienst. Hij nam zijn functie erg serieus. We hebben de hele middag alleen maar zijn kwispelende staart gezien langs de buitenranden van het terrein.
Het was de hele dag een komen en gaan. Druk en gezellig met nieuwe gezichten en oude bekenden.
[full_width][/full_width]
[full_width][/full_width]
[full_width][/full_width]
[full_width][/full_width]
Link naar een kort filmpje