Bambi

Bambi is geadopteerd.

 

 

 

 

 

 

Filmpje van Bambi. Klik op de link hieronder

https://www.kizoa.com/Movie-Maker/d160025746k6162541o1/bambi-

Naam: Bambi
Ras: Podenco mix
Kleur: Kaneel met wit
Leeftijd: ongeveer anderhalf jaar oud (2016)
Geslacht: Teef, gesteriliseerd
Verleden: Bambi is ruim een jaar geleden uit Spanje naar NL gekomen. Ze heeft in een opvanggezin met een grote roedel gewoond en mocht uiteindelijk daar blijven wonen. Maar ook al heeft ze daar jonge speelmaatjes, helaas past een grote roedel niet bij haar. Ze heeft meer aandacht van mensen nodig. Ze vindt het geweldig om samen met het baasje bezig te zijn. Maakt eigenlijk niet uit wat, als het maar samen is. Daar geniet ze echt van.
 Karakter update bij opvanggezin NL:  Nu woont ze tijdelijk in een roedel met 2 honden. Dat gaat prima, ze daagt ze netjes uit tot spelen, maar respecteert ook een afwijzing.
Bambi wil graag leren. Een wandeling, snuffelen en speuren of samen sporten aan de lijn vindt ze heerlijk. Ze loopt goed aan de lijn. Uiteraard moet ze nog wat commando’s leren en dat wil ze graag.
De Podenco in haar toont wel jachtinstinct als ze wild in zicht heeft. Op veilig terrein kan ze los maar dat moet uiteraard opgebouwd worden.
Bambi kan niet bij katten.
Bambi is 70 cm hoog en ca. 25 kilo. Ze is gecastreerd en gechipt, volledig geënt en vrij van Mediterrane ziektes.
Bijzonderheden: We zoeken iemand die haar lekker aandacht geeft en samen met haar dingen wil doen. Wandelen, een terrasje pikken, op cursus, ze vindt alles leuk. Ze doet zelfs mee aan een knuffelproject voor dementerende ouderen. Helemaal alleen als enigste hond, dat kent ze niet. We zoeken een thuis met een hondenmaatje. Samen met een andere hond kan ze een paar uur alleen thuis blijven.
GFNL adoptienummer: 362