Glas graveren voor goede doelen

Graveren van glas


Het graveren van glas is als een hobby begonnen. Hiervan liet ik aan mijn vrienden foto’s zien op Facebook en al snel was ik de spulletjes kwijt, omdat er mensen waren die het leuk vonden en graag wilden kopen. Na een aantal dingen gemaakt en verkocht te hebben, heb ik een speciale pagina aangemaakt genaamd ‘Glas graveren voor goede doelen’. Veel van mijn gemaakte spullen doneer ik aan veilingen of loterijen, de opbrengst is dan voor de honden/stichtingen die het op dat moment nodig hebben.

Het geld dat binnenkomt door verkoop is voor de opvanghonden, waarvan we er altijd een aantal in huis hebben.

De komende tijd ben ik op diverse evenementen te vinden met een kraam, maar ik kan ook op bestelling iets maken en opsturen.

Kijk voor meer foto’s op de Facebook pagina: Glas graveren voor goede doelen

Monique