08 Plasband

Plasband (Belly Band) voor reuen

Als een hond uit Spanje komt, is deze veelal niet gewend aan een leven binnenshuis. Deze honden zijn soms dan ook (nog) niet zindelijk. Dit geeft vaak problemen, vooral bij reuen. Een Belly band is bedoeld om reuen die bijv. net uit Spanje komen te helpen om hen zindelijk te maken, een belly band kan ook gebruikt worden voor reuen die incontinent zijn. Het is een handig hulpmiddel, dat veel vocht op kan vangen en gemakkelijk uit te spoelen is.

De Belly bands kosten €7,50 per stuk exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

De Belly band met legerprint (BB 005 en BB 006) is van zichzelf niet zo absorberend als de overige Belly Banden. Daar kunt u dan bijv. een Incontinentie inlegkruisje of incontinentie verbandje (bijv. van Tena) tussen schuiven die de urine opvangt.


BB 001 Groen

BB 003 Oranje

BB 004 Blauw

BB 005 Legerprint Blauw of BB 006 Oranje

Betalen van de bestelling kan als volgt:

  1. Directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
  2. PAYPAL
  3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
    IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
    BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)