08 Boek

Boeken

RS 001 Greyhound Glossary (deel 1)

Rich Skipworth

Herkent u dat, dat wat uw windhond doet? Er is waarschijnlijk een woord voor, en het staat waarschijnlijk hier, in dit boek! Ik ben Rich Skipworth. Ik ben een cartoonist en ik heb een grote zwarte windhond die Magic heet.

Dit boek is een verzameling cartoons van de dingen hij doet, die Greyhound doet, met handige definities van deze eigenzinnige Greyhound-eigenschappen. Wanneer u andere Greyhound-eigenaren ontmoet, kunt u nu uw honden bespreken met de exacte terminologie die u nodig heeft! Dankzij deze woordenlijst hoeft u zich niet langer af te vragen of het alleen uw hond is die dat … ding doet!

ReviewDit boek moet elke Greyhound-eigenaar hebben. Ik kreeg het met Kerst van mijn familie en hoewel ik veel van de uitdrukkingen en tekeningen al kende, lieten ze me toch proesten van het lachen. Van de “Rubbernosedoze” (honden hebben de neiging om hun hoofd op hun neus te laten rusten terwijl ze doemmelen) tot de “Hands of Complete Emptiness” (honden zullen je nooit geloven dat alle hondenkoekjes verdwenen zijn), je herkent al het eigenzinnige gedrag van je windhond in dit boek. En als je nog geen greyhound hebt gered, maak dat je volgende doel!!! Het zal je gezin enorm verrijken en voorkomt dat een hond wordt gedood omdat hij niet snel genoeg (meer) is. 

 

De “Greyhound Glosary (deel 1) van Rich Skipworth heeft artikelnummer RS 001 en kost € 17,50 exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Betalen van de bestelling kan als volgt:

  1. Directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
  2. PAYPAL
  3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
    IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
    BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)