08 Etui

Etuis

Wat vinden jullie van deze leuke, ruime etuis met mooie en vrolijke windhonden print? Je kunt er natuurlijk hele andere dingen in stoppen dan alleen pennen en potloden, denk bijvoorbeeld aan honden sticks voor onderweg! Altijd leuk en handig en dankzij deze afmetingen 11x22x4,5cm past er ook aardig wat in.


ET 001

ET 002

ET 003

ET 004

ET 005

ET 006

De prijs voor deze prachtige etuis, die bijna iedere Greyhound liefhebber goed kan gebruiken, is € 10,- per stuk exclusief verzendkosten U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Betalen van de bestelling kan als volgt:

  1. Directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
  2. PAYPAL
  3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
    IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
    BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)