08 Glazen Snijplank met Rich Skipworth Design

Glazen Snijplank met Rich Skipworth Design

Als je fan bent van de leuke cartoons van Rich Skipworth, dan moet je wel bijna zo een vrolijke snijplank in je keuken hebben. Hoe leuk is dat! Doordat de snijplanken van glas zijn, kun je deze heel gemakkelijk afwassen onder de kraan of met een sopje. Dat is ook maar goed, want helaas zijn ze (nog) niet vaatwasserbestendig.

Wees er snel bij, er is per design nog maar één snijplank beschikbaar!

De snijplanken kosten €20,- per stuk exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

  1. Directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
  2. PAYPAL
  3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
    IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
    BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)