08 Greyhound Friends

Greyhound Friends

Wat vinden jullie van onze “gekleurde vrienden”, die elk huis graag een beetje opfleuren? Deze gehaakte vriendjes hebben beweegbare armen en beenjes. Je kunt er, net als voor de grote Greyhounds, ook leuke jasjes e.d. voor maken en ze aan- en omkleden. Natuurlijk hebben ze ook een hoog knuffelhalte en met circa 31cm hebben ze een handig formaat om, net als sommige grotere Greyhounds, overal mee naartoe te nemen. En als ze na al dat spelen een beetje vies worden, kun je ze gewoon uitwassen. Ze staan natuurlijk ook erg leuk decoratief, gewoon ergens in het huis.


GH 001

GH 002

GH 003

Deze gehaakte Greyhound Friends kosten €17,50 per stuk (exclusief verzendkosten). U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

  1. Directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
  2. PAYPAL
  3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
    IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
    BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)