08 Honden Schoentjes

Hondenschoentjes

Flexibele waterdichte hondenschoentjes. Deze kleurige schoenen zijn waterdicht en kan u gebruiken als uw hond een wondje aan het voetje/voetzooltje heeft om deze droog en beschermd te houden. Eén setje bestaat uit 4 losse schoentjes. Er zitten 4 klitten bandjes bij waarmee u de schoen nog extra kunt goed vast kunt maken.


HS 001 Blauw

HS 002 Groen

HS003 Oranje

HS 004 Zwart

De honden schoentjes kosten € 17,50 per stuk exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Betalen van de bestelling kan als volgt:

  1. Directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
  2. PAYPAL
  3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
    IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
    BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)