08 Jassen

Jassen

Onderstaand vind u ons assortiment van diverse jassen voor Greyhounds. Voordat u een jas besteld is het belangrijk om uw hond op te meten zodat u ook de juiste maat besteld. Hiernaast een plaatje waarop de belangrijkste metingen zijn aangegeven.

We hebben voor alle weeromstandigheden en seizoenen de bijbehorende categorien:

  • Voor- en Najaars jassen
  • Winterjassen
  • Regensjassen

Voor/Najaars-jassen 

De waterafstotende voor- en najaars jasjes zijn erg gemakkelijk aan en uit te trekken. Erg geschikt op momenten dat je je hond toch nog snel even een jasje wilt aandoen. Goed geschikt in het voor- en najaar. Uiteraard kun je ze ook in de zachte winterdagen gebruiken, eventueel met een body suit of ander hesje eronder. Deze jasjes sluiten goed aan op het lijf en bedekken de borst goed, de binnenkant is gevoerd met fleece.

Te verkrijgen in de kleuren rood, grijs en zwart in twee maten:

Maat M rug maat 56cm borst omvang 66-74cm
Maat L rug maat 66cm borst omvang 75-85 cm


JAS 001 Rood

JAS 002 Zwart

JAS 003 Grijs

De Voor/Najaars jassen kosten €30,- per stuk exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer en de maat in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers en maten te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Winterjassen

Met deze mooie, heerlijk warme winterjassen met Schots ruitmotief maakt uw hond wel een entree. Jammer genoeg worden ze niet waterdicht geleverd, wat snel opgelost is met een spray die uw eigen jas ook water en vuil afstotend maakt, deze kunt u ook voor deze jasjes gebruiken. De lengte van deze jassen is, vanaf de naad van de kol gemeten, 71 cm lang en sluit prachtig aan om de buik.


WJAS 001

WJAS 002

De winterjassen kosten €35,- per stuk exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Regenjassen

Vrolijk gekleurde regenjassen zijn momenteel in 1 maat verkrijgbaar, rugmaat 61 cm (24 inch). Dit is de juiste maat voor de kleine middelmaat Galgo/Galga, dus niet voor grotere Galgos of Greyhounds. Meet uw hond goed op voordat u besteld als u twijfelt over de maat.


JAC 002 Paars

JAC 003 Roze

De regenjassen kosten €25,- per stuk exclusief verzendkosten. U kunt deze bestellen door het artikel nummer op het bestelformulier onder aan de pagina. Let dus wel op, enkel nog in rugmaat 61 cm (gemiddelde Galgo/Galga)!  Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers en maten te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Betalen van de bestelling kan als volgt:

  1. Directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
  2. PAYPAL
  3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
    IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
    BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)