08 Martingale Halsbanden

Halsbanden

We hebben een uitgebreid assortiment van verschillende typen Martingale Halsbanden, die we hebben onderverdeeld in Moderne, Klassieke en Comfort Martingale Halsbanden. Als een bepaalde Serie u aanspreekt klikt u op de grote rode knop bij de desbetreffende serie om alle halsbanden uit de betreffende serie te zien.

Men kan de Halsbanden bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Moderne Martingale Halsbanden € 12,50

De moderne martingale halsbanden hebben allen een kleurrijke, moderne print waarmee uw hond zeker zal opvallen. Ze zijn allemaal voorzien van een doorschuifgesp en daardoor in de juiste maat van uw hond af te stellen . De halsbanden zijn aan de binnenkant voorzien van een stofje waardoor het lekker zacht is voor de hals.  De hals maat van deze martingale halsbanden is 34 – 49 cm dus ze zijn ook geschikt voor niet-windhonden, de breedte van de halsband is 3,8 cm.

Klassieke Martingale Halsbanden € 19,50

Deze prachtige, Klassieke Martingale Halsbanden kan men kiezen uit zeer diverse designs in mooie kleuren. Met deze halsbanden kun je je hond goed voor de dag laten komen. Alle klassieke martingale halsbanden zijn precies op maat van uw hon instelbaar met de doorschuifgesp. De breedte van de halsband is 5 cm.

 

Comfort Martingale Halsbanden € 20,-

In onze Comfort Martingale Serie Halsbanden vind je halsbanden met allerlei afwisselende, kleurrijke designs.  De halsbanden zijn aan de binnenkant voorzien van een stofje waardoor het lekker zacht is voor de hals. Ook deze halsbanden zijn voorzien van een doorschuifgesp en daardoor goed op maat af te stellen voor uw hond. De hals maat van deze martingale halsbanden is 30 – 42 cm. De breedte van deze martingale halsbanden is 4 of 5 cm.

 

Mays Martingale Halsbanden € 35,-

Sjieke Martingale halsbanden in diverse prachtige designs en meerdere halsmaten. Deze halsbanden worden gemaakt van soepel dubbel leder. Ze hebben allemaal een half slipeffect aan de hals, wat prima werkt mits de halsomtrek van de hond goed gemeten is. De halsmaat van de lederen halsband staat bij de iedere foto specifiek vermeld.

De hals maat van de lederen halsband staat bij de foto vermeld.