08 Metalen en Houten Bordjes

 

Metalen en Houten Bordjes

Leuke metalen bordje GREYHOUND met leuke, toepasselijke tekst erop:

GREYHOUND:

 • gentle,
 • friendly,
 • intelligent and independent,
 • their favorite pastime is sleeping,
 • will chase anything that moves quickly.

De afmetingen van het bordje zijn 20cm bij 30cm. Het bordje GREYHOUND  kost €10,- per stuk exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.


MB 001

MB 002
 

 

Mooie houten bordjes A House Is Not A Home Without A Greyhound. De hoogte van het bordje is 10cm en de breedte 20cm.

Het houten bordje kost €8,- per stuk exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.


HB 001
  

 

Betalen van de bestelling kan als volgt:

 1. Directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
 2. PAYPAL
 3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
  IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
  BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)