08 Metalen Bordjes

Metalen Bordje

 

Leuke metalen bordje GREYHOUND met leuke, toepasselijke tekst erop:

GREYHOUND:

 • gentle,
 • friendly,
 • intelligent and independent,
 • their favorite pastime is sleeping,
 • will chase anything that moves quickly.

Mocht je hier niet het juiste wandbordje hebben gevonden, kom gerust over een tijdje nog een keer kijken! We verwachten binnenkort de collectie met metalen wandbordjes nog uit te kunnen breiden. Kom dus vooral en keertje terug om te zien wat er nog bij is gekomen.

Het bordje GREYHOUND heeft Artikelnummer MB 001 en kost €10,- per stuk exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

 

Betalen van de bestelling kan als volgt:

 1. Directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
 2. PAYPAL
 3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
  IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
  BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)