08 Rugtassen

Rugtassen

Ruime, handige rugtas verkrijgbaar met diverse windhonden designs, gemaakt van stevig polyester met een zijvak voor bijvoorbeeld een drinkfles. Leuk om mee te nemen als u heerlijk een flink eind gaat wandelen met uw windhond(en), zodat u voor allemaal wat lekkers bij heeft! De afmetingen zijn 44x28x13cm.


RT 001

RT 002

RT 003

RT 004

RT 005

RT 006

De rugtassen kosten 20,- per rugtas exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Betalen van de bestelling kan als volgt:

  1. Directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
  2. PAYPAL
  3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
    IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
    BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)