08 Veiligheidstuigen

Veiligheidstuigen

Het is, zeker voor honden die uit Spanje komen en waar alles hier nieuw voor is, vooral heel belangrijk dat ze, als ze een keertje ergens van schrikken, kunnen ontsnappen. Daarom is het van het grootste belang om een goed passend veiligheidstuig (en veiligheidslijn) te gebruiken. Bij de adoptie van een bange hond is gebruik van een goed 3 punts veiligheidstuig, veiligheidslijn en gps tracker verplicht. Je kunt nalezen waarom een veiligheidstuig en veiligheidslijn zo belangrijk zijn door hier te klikken?!

Ferplast Ergonomisch Veiligheidstuig:

 

Dit tuig is makkelijk op 6 punten te verstellen, zit een handsvat boven op en heeft een zachte voering. Ze zijn beschikbaar in 2 kleuren zwart en bruin, en in de maten M en L. De M valt klein dat is meer voor een Fox Terriër, Podenco Maneto of kleinere kruisingen, de L is de normale galgo maat.

 


VT 001 Zwart

VT 002 Bruin

De veiligheidstuigen kosten €42,50 per stuk voor de M en €45,- per stuk voor de L exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Trixie Stay Veiligheidstuig

Het Trixie stay tuig is een escape-proof tuig door de tailleriem. Het heeft een aangenaam draagcomfort door de neopreen voering en is optimaal aan te passen door de traploos verstelbare riemen.


VTA 001 M/L

VTA 002 L/XL

De Trixie veiligheidstuigen zijn te bestellen in de maten M-L 50-75cm €27,50 per stuk en L-XL 75-100cm €30,- per stuk exclusief verzendkosten. U kunt het item bestellen door het artikel nummer in te vullen op het bestelformulier onder aan de pagina. Mocht u verschillende items uit verschillende categorieën willen bestellen, dan verzoeken wij u de itemnummers te noteren en uiteindelijk één bestelformulier in te vullen met uw complete bestelling.

Betalen van de bestelling kan als volgt:

  1. directe betaling middels een zgn. Tikkie. Geef op het bestelformulier duidelijk aan dat u middels Tikkie wenst te betalen, vergeet niet om uw mobiele telefoonnummer in te vullen op het formulier.
  2. PAYPAL
  3. De betaling kan uiteraard ook per bank overgemaakt worden, de bestelling wordt dan pas verzonden als het bedrag op onze rekening is binnengekomen:
    IBAN: NL80.ABNA.052.51.74.192 t.n.v. Stichting GFNL te Tricht.
    BIC-code: ABNANL2A (bij betalingen vanuit het buitenland)