Actie voor BaasGalgo


Update 5 januari: er zijn inmiddels al 6 honden van straat af gehaald en in veiligheid gebracht bij BaasGalgo.
Na een noodoproep van Baasgalgo doen Rhonda’s shop en Loes Houtbewerking samen een “VERDUBBELAAR ACTIE” om de galgo’s van straat te halen!
Er zijn momenteel veel zwerfgalgo’s op straat, koud en ondervoed, maar het geld om ze op te nemen is er niet. Zoals altijd is geld weer de beperkende factor bij het goede werk van onze vrienden in Spanje.
Dierenartskosten, inentingen, voedsel en onderdak, het geld vliegt er door heen en op een gegeven moment is het echt op. Maar wat nooit lijkt op te raken is het aantal galgo’s op de straat die dringend verzorging nodig hebben, en een kans op een goed leven daarna.
Ronda’s Shop en Loes Dijkgraaf hebben besloten een VERDUBBELAAR ACTIE op te zetten voor Baasgalgo, speciaal om een aantal van de ergste gevallen van straat te kunnen halen.
Ronda’s Shop en Loes Houtbewerking VERDUBBELEN elke donatie tot een maximum bedrag van €2250. Dit kan dus maximaal €4500 worden met uw hulp!
Doet u mee??????
Uw bijdrage mag op rekening NL34INGB0001346156 tnv Rondas Shop of Paypal rondas.shop@gmail.com
OVV Actie galgos van de straat af. Meer informatie en een overzicht van de donaties kunt u terugvinden op facebook:  https://www.facebook.com/elsbeth.endegalgos?fref=mentions