Proyecto Adopta

Proyecto Adopta komt voort uit de noodzaak om het imago te verbeteren en de adoptie en het respect voor honden te bevorderen, met name voor de Galgos, een zeer gehavend en gestraft ras in Spanje.
Het project bestaat uit het creëren van muurschilderingen, met honden als het thema. Dit kan in elke stad die daarom vraagt ​​via een organisatie, dierenopvang, in groot formaat, met een realistisch karakter en met een duidelijke boodschap die adoptie, respect voor dieren bevordert, en vooral de voorkeur geven aan zijn imago door middel van kunst.

Alles ontstond door een muurschildering, waar je het realistische portret van een galgo kunt zien, met een halsband met de tekst ‘Adopt’. Een duidelijke en directe boodschap die door het schilderij meer bereik en bewustwording krijgt. De foto gaat veel rond op social media.

Het hele project wordt gefinancierd door de verkoop van posters van de eerste muurschildering van Proyecta Adopta, ondertekend en vermeld door de kunstenaar.
Ze zijn beschikbaar in de galerij in de sectie “Sheets / Prints”, reserveren ze door een privébericht te sturen.Sake Ieneka is een graffiti kunstenaar die onder andere muurschilderingen maakt van Galgos om de problematiek in Spanje onder de aandacht te brengen. Er loopt nu een wedstrijd op Facebook met dit werk van hem. Er moeten zoveel mogelijk likes verzameld worden onder de foto. Hij zit momenteel in de top drie en het duurt nog tot zondag. Like via de link de foto met de Galgo. Als hij wint genereert dit weer veel aandacht voor de Galgos! Helpt u mee?