UPDATE: actie voor BaasGalgo

Het is vandaag Blue Monday, maar dit bericht van Elsbeth zal iedereen opfleuren!

In twee weken tijd hebben de kanjers van Baasgalgo al deze galgos van straat gehaald tijdens de actie “Galgos van de straat af”.
Eerder schreef ik al dat elke galgo die van straat wordt gehaald meer kost dan ze bij adoptie vergoed krijgen, en dat galgo’s van straat halen voor een stichting een grote bron van geldzorgen kan zijn.
Zo hartverwarmend is er door veel mensen gereageerd op onze “verdubbelaar actie” waardoor het team van Baasgalgo in hoog tempo deze geweldige honden van hun harde leven konden redden en ze de zorg zal kunnen bieden die nodig is voor ze ooit naar hun forever home kunnen gaan!
Een financieel eindoverzicht van de donaties zal ik zsm op Facebook publiceren alsmede een screenshot van de bankoverschrijving naar Baasgalgo, maar nu vast wil ik u trakteren op dit overzicht van geredde honden!
VICTOR, van straat gehaald met opgezette gewrichten, bij de dierenarts heeft hij een behandeling gekregen tegen de infectie in zijn gewrichten, en hij zal volledig genezen.
Mooie Felix, die bij nader inzien een prachtige FELICIA bleek te zijn.
Het vrolijke duo DONALD en DAISY, samen zwervend en nu samen gelukkig in de shelter.
Arme LARISA, zo dicht bij het geluk dat haar wreed werd afgenomen, als sterretje waakt zij over de anderen, we vergeten haar niet!
NOAH met zijn prachtig getekende koppie, helemaal happy in de shelter.
De kleine LUZ <3, zo aan het begin van haar leventje al afgedankt en achtergelaten aan een boom.
LOVEY die voor zichzelf een onderkomen in een krot had gecreëerd maar zich nu happy voelt in de shelter, met een warme deken en 2x daags een volle bak voer.
Het duo MARGARITA en MARGARITO, jarenlang aan de ketting gelegen en nu beiden in een warme mand, en Margarita zelfs al gereserveerd voor adoptie!
De twee oude afgedankte fokteefjes LARA en GLORIA die nu op een fijne levensavond mogen hopen!
De mooie VALENTINA waarvoor ook al een aanvraag loopt!
En als laatste kleine CANDY, haar oogjes lijken mee te vallen, geen blijvend letsel.
Is het niet fantastisch, wat een mooi resultaat!
Namens de galgos, het team van Baasgalgo, Loes Dijkgraaf en Ronda’s Shop hartelijk dank!