Veiling: alleen vandaag nog tot 20:00 uur!!

Er komen ontzettend veel honden binnen bij de Spaanse organisaties Baasgalgo, Paws Patas en Protectora Scooby, waar Greyhoundfriends mee samenwerkt. Het liefst willen we ze allemaal helpen, maar onze eerste zorg is nu voor de honden die al in een opvanggezin in NL of BE zitten. Elke hond die vanuit een opvanggezin wordt geadopteerd maakt weer plaats voor een andere hond uit de Spaanse shelter.

Deze inzamelingsactie heeft als doel om de opvanghonden van stichting Greyhoundfriends financieel te ondersteunen omdat ze de laatste tijd voor heel veel (onverwachte) medische kosten kwamen te staan. Dit hangt grotendeels samen met het doel om zoveel mogelijk urgente gevallen en ‘langzitters’ uit de shelters op te vangen. Greyhoundfriends wil dat de opvanghonden goed verzorgd, gezond en met frisse moed aan hun nieuwe leven kunnen beginnen. Binnenkort kunt u in onze nieuwsbrief lezen hoe het met de opvanghonden gaat, welke medische onderzoeken er hebben plaatsgevonden of nog moeten gebeuren.

Hoe kunt u helpen? De spullen die te koop worden aangeboden vindt u in het album “VEILING ITEMS”: https://www.facebook.com/pg/VriendenvanGreyhoundfriends/photos/?tab=album&album_id=218509425408856

DE VEILING SLUIT OP MAANDAG 30 JULI 2018 om 20.00 UUR.