Voor en na adoptie: Chechu

Chechu kwam op 18 maart 2016 in het grote Spaanse asiel Scooby binnen.

Hij was in het begin erg bang voor mensen, maar de vrijwilligers zagen al wel dat Chechu een zachtaardige jongen was. Na verloop van tijd en in een andere paddock ontpopte hij zich tot een vrolijke, sociale hond t.o.v de andere honden. Hij was vaak aan het spelen en rennen en was een stuk gelukkiger dan bij binnenkomst. Nog steeds bang voor mensen maar hij was al vooruit gegaan en bleef staan zodat ze hem rustig konden aaien. Chechu leek er wel van te genieten maar bleef nerveus en op zijn hoede. Het was duidelijk dat hij een ervaren adoptant of opvanggezin nodig had om over zijn angsten heen te komen en zijn lieve karakter op te laten bloeien.

Na bijna 2 jaar bij Scooby was het dan zover! Chechu kwam naar Nederland en mocht aan het huiselijke leven gaan wennen bij opvangmoeder Connie.

Chechu bloeide op en het duurde niet lang voor hij zijn forever thuis vond. In december 2017 is hij geadopteerd en heet nu Sam. Om zijn adoptieverhaal te lezen klikt u hier.
Sam is het zonnetje in huis en een raketje in het bos. Een vrolijke, vriendelijke jongen, die na lang wachten de kans kreeg om zichzelf te ontwikkelen en met veel liefde en geduld de SuperSam is geworden die hij nu is.