Scooby transport 22 juli

De Scoobybus zou eigenlijk deze maand niet rijden. Er waren te weinig honden. De volgende rit zou dan pas over twee maanden, in september zijn. Dat duurde wel erg lang en dankzij de bijdrage van een aantal superaardige mensen, kon het transport afgelopen vrijdag toch nog vertrekken.
Op zaterdag zat iedereen buiten lekker aan de koffie en prettig gespannen te wachten op de aankomst van de bus. Dit keer niet in Ospel, maar in de zonnige tuin in Tricht. De bus arriveerde rond 10.15.
Er zaten zowel katten als honden in de bus. Eerst kwamen de katten eruit, daarna de hondjes.
De katten en honden zijn allemaal cadeautjes die ofwel gelijk bij hun nieuwe baasje of in een pleeggezin terecht komen.


Bange Rapel als eerste en die kon gelijk de auto in van haar nieuwe baasje. Ze kon er zo in getild worden, dus dat scheelde een hoop gehannes met benches.
Plutonio, die naar een opvanggezin gaat, heeft al lekker gespeeld en ging aan de wandel met een slipper. Panchito ging tegen iedereen aan staan. Oscuro is al helemaal eigen met zijn familie. Drako is een grote kalme reu en de mensen van Drako waren erg ontroerd bij het zien van hun hond. Ontzettend lief om te zien.
Valiant is een schatje en gaat ook naar z’n nieuwe mensen.

Het is altijd fantastisch om zo’n aankomst mee te maken. De zon scheen,  dus het was heerlijk voor de honden, buiten in de omheinde tuin. Dat maakte het toch weer anders dan in de grote stal in Ospel. Miranda had een halve bus met voer, manden en medicijnen voor Scooby en de mensen van Drako namen ook nog eens 6 zakken voer mee voor Scooby. Dus er ging weer een volle bus terug richting Spanje.

aankomst Scoobybus 22 juli