Aankomst Scooby-transport 28 januari 2017

Op zaterdag 28 Januari was er weer een Scooby-transport met 17 blije honden die door de stal van Ospel renden en huppelden.
Nu ja, eigenlijk 15 blije honden, want er zaten 2 doodsbange honden bij die, na jarenlang in het asiel geleefd te hebben, vanaf nu ook voorzichtig mogen gaan proeven van het goede des levens.
Hartverscheurend om die 2 zo te zien, maar het gaat voor hun ook vast goedkomen hier.

Voor GFNL kwam o.a. Moro aan, een klein zwart galgo-reutje die zeer zelfverzekerd rond liep en alles prachtig en gezellig vond.
Candada, een tenger meisje die het allemaal wel heel erg spannend vond. Ze zocht steun bij iedereen. Ze heeft een lelijke bijtwond bij haar nek die nog vrij vers was, dus dan ben je dubbel onder de indruk van alles. De opvangmama is naar de dierenarts geweest en de wond behoeft niet al teveel zorg, dus opluchting alom.
Princesa is ‘gewoon’ een pup zoals een pup hoort te zijn. Racen door die stal en nergens tijd of oog voor, maar rennen en spelen en even een knuffeltje van het nieuwe vrouwtje, je los wringen en weer gaan.
Raimunda, nergens van onder de indruk, alsof ze al heel haar leven in Nederland heeft gewoond.
Carmelo. Ieder was onder de indruk van deze kalme ‘reus’ en vroeg wie de geluksvogel is waar hij in opvang mag zitten. Deze jongen liet wel een diepe indruk achter in Ospel.

Raimunda
Moro

Domi en Anneke