Chaboli, Perico en Curre nieuw in Nederland

Aankomst van Chaboli, Curre en Perico

Hoera, ze zijn na een voorspoedige reis gisterenavond om half 7 aangekomen in Tricht: Chaboli, Curre en Perico beginnen vandaag aan hun nieuwe leven. Eerst nog in een pleeggezin maar ze zijn alle drie op zoek naar een eigen gouden mand.

Chaboli, hieronder, is geboren in december 2019 en is nu 15 maanden, een superlieve aanhankelijke en vrolijke jonge reu die heel veel liefde te geven heeft aan zijn nieuwe baasjes. We plaatsen hem liever niet bij kinderen onder de 12 jaar. 

Perico als tweede is 5 jaar oud en heeft vannacht netjes bij de andere honden van zijn pleeggezin beneden geslapen zonder lawaai te maken. Hij is meer van het type: ik kijk de kat even uit de boom… Maar toch komt ook hij al uit zichzelf om aaitjes en knuffeltjes vragen en lag hij al stijf op de bank tegen zijn pleegmoeder aan, terwijl hij er nog geen volle dag is.

Curre  nummer drie is een geval apart: deze oudere heer van 7 jaar weet nog niet wat hem is overkomen. Hij geniet enorm van een lekker zachte en warme mand, de rest gaat een beetje langs hem heen. Hij is gewoon nog te moe van de lange reis naar Nederland maar loopt netjes mee aan de riem en lijkt al zindelijk. Hij is gek op mensen, knappe kerel! – maar moet eerst nog een paar dagen bijslapen voordat we meer over hem kunnen vertellen.