Jules


Jules is geadopteerd. Adoptienummer 368.
Geboren in 2010, gered uit de perrera Valencia, ruim 2 jaar in opvang bij Marita Rubio en in januari 2017 geadopteerd in NL.
Helaas moest Jules na 8 maanden op zoek naar een nieuw baasje en is hij vanaf augustus bij ons in de opvang.

We hebben Jules leren kennen als een bescheiden, aanhankelijke, lieve hond, die in het begin zijn grenzen aangeeft maar als hij weet hoe alles gaat draait hij al snel mee in de dagelijkse gang van zaken.
Jules is mensgericht, ligt graag bij je, aaien vindt hij fijn. Spelen met een speeltje vindt hij leuk, en heel soms zien we hem aanstalten maken om met één van de andere honden te spelen. Maar over het algemeen is hij een einzelgänger wat andere honden betreft.
Hij kan prima alleen thuis zijn (bij ons met andere honden), kan met katten samenleven en kan loslopen in veilig gebied. Hij geniet dan van rond hollen en snuffelen maar blijft keurig bij ons.
Jules luistert heel goed maar gezien de korte tijd dat hij hier is hebben we hem niet losgelaten in niet-omheind gebied.
Van jachtinstinct merken we niets bij deze lieve Podenco reu.
Jules is gecastreerd, gechipt, gevaccineerd en krijgt 2 x daags een tabletje omdat hij in Spanje positief getest was op Leishmania.
De goedzak neemt ze zonder problemen in.
Omdat hij verder prima gezond is mag het geen belemmering zijn om deze zachte jongen een forever thuis te geven.

Jules wacht op jou!