Saar

Sara is geadopteerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sara is naar Nederland gekomen via stichting POA. Ze is nu in Nederland in een opvanggezin. Zij is zeven jaar oud, gesteriliseerd en heeft een schouderhoogte van 69 cm. Sara is echt een geweldige hond. Ze is groot maar heeft een zacht lief karakter. Ze kan goed in de auto. Instappen vind ze beetje eng maar als je gaat rijden wordt ze nieuwsgierig en wil uit het raam kijken.

Ze is het liefst dicht bij je en vindt het heerlijk om te knuffelen en tegen je aan te liggen. Ze luistert heel goed, ook buiten. Ze trekt niet aan de riem en heeft blijkbaar automatisch door wat er van haar verwacht wordt. Sta jij stil, staat Sara ook stil, naar links of naar rechts, Sara volgt vanzelfsprekend.

Als ik met iemand sta te praten, gaat ze zitten of liggen, gewoon perfect. Ze is bang voor mannen maar als jij er langs loopt doet zij het ook. Kinderen zijn ook eng, vooral op fietsjes, stepjes en andere lawaaierige dingen zoals voetballen.

Fietsen, brommers, auto’s, alles is nog een beetje griezelig, maar ze blijft naast je en loopt dapper met haar staart tussen haar poten met je mee. Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit snel veel beter zal gaan. Ik heb haar in de weken dat ze bij mij is al zo vooruit zien gaan, het gaat best snel.
Bij vreemde mensen, lees mannen, is ze zeer op haar hoede. Bij vrouwen kan ze gelijk kwispelen en een knuffel komen halen.

Sara is zindelijk en maakt niets kapot, ze kan best een paar uurtjes alleen zijn, bij de andere honden hier. Sara is gewoon een geweldige lieve, rustige, grote knuffelkont. Heel trouw aan haar baasje, waar ze graag alles voor wil doen, als je haar maar lief vindt en als ze maar bij je mag zijn.

Deze meid heeft zoveel liefde, die ze graag aan je geeft.