Update Archie (geadopteerd)

Archie (vaak ook Arie of Adje genoemd) is ondertussen al bijna drie maanden bij mij en hoe de dagen voorbij vliegen met deze vrolijke, lieve knul!


Hij heeft zich snel de bank en het bed eigen gemaakt en geniet volop van het samen zijn.
Het was de eerste week even schrikken, want Archie had een raar bultje in zijn oor, waar ik en de dierenarts ons zorgen om maakten. Gelukkig bleek het niks kwaadaardigs te zijn.
De tweede dag speelde Archie al met zijn nieuwe speeltjes en iedere dag lijkt hij speelser en ondeugender te worden.
Archie is een echte clown, maar ook gevoelig; haarfijn voelt hij andere honden aan en hij weet precies hoe druk of voorzichtig hij moet spelen met welke hond.
Waar hij aan het begin nog wel eens onzeker kon zijn en kon blaffen naar andere honden (vooral grote, wat grappig is, want Archie staat zelf hoog op z’n benen), is hij zekerder geworden en blaft naar geen enkele hond meer.
Archie is erachter gekomen dat op het terras zitten eigenlijk best leuk is, want dan krijgt hij aandacht van iedereen wie hij met zijn grote bruine ogen aanstaart.


Ik heb regelmatig oppashonden over de vloer en Archie geniet van het gezelschap. Als de gentleman die hij is, deelt hij met gemak zijn speeltjes, knuffels en ligplekken.
Hij leert zo ontzettend snel en ik ben intens trots op hem. Op hoe goed hij luistert en hoe goed hij aan de lijn heeft leren lopen, trots op zijn lieve vrolijke karakter.

Bedankt Greyhoundfriends, voor het adoptieproces, het lieve opvanggezin en jullie geweldige inzet voor alle honden die jullie helpen. En niet alleen helpen jullie honden, jullie hebben ook mij geholpen, want Archie zorgt ervoor dat ik weer veel wandel en hij is de beste troost, knuffel en glimlach die ik soms nodig heb.

Archie & Marit