Phoenix (geadopteerd)

Phoenix is geadopteerd.

Phoenix is een 3 jarige reu met van die extra large poten die bij rennen en spelen alle kanten op maaien. Hij is dol op pluche beesten. Rennen en spelen met de andere honden. Rennen aan de riem met een mens is ook best wel leuk, alleen voordat de riem aan is… daar gaat wat aan vooraf.
Zomaar op hem afstappen en tuigje aan doen is er (nog) niet bij. Voorzichtige aaitjes word getolereerd. Alles wat Phoenix hier leert dat leert hij van de honden. Hij was meteen al dol op de honden hier.
Groot en klein. Met de kat is het geen enkel probleem.
Phoenix had het een week geleden heel moeilijk in de kliniek toen zijn oogje er uit was gehaald en hij wakker werd. Ook in de auto op weg naar huis was het 1 jammerklacht. Zodra we hier de tuin in liepen was het over en hebben we hem niet meer gehoord. Phoenix heeft vanaf minuut 1 nog nooit een plas of iets in huis gedaan. Omdat hij alles als speelgoed ziet zoals afstandsbedieningen, brillen en telefoons gaat hij in de bench als er geen mensen in huis zijn om op hem te letten. Alleen nu met de kap op laten we hem niet alleen. Phoenix loopt keurig mee aan de lijn.