Wij zijn het windhond-team!

Wij zijn het windhond-team en we verkennen Litouwen met onze lieve honden!

Onze bemanning bestaat uit drie mooie lange doggy’s: Fargo de Barzoi is de grootste en met de langste vacht, Luna de Saluki is de jongste en kleinste maar tegelijkertijd het meest felle lid van de ploeg en dan is er Olivia de greyhound, de vossenrode schat. We hebben ook twee menselijke vrienden die ons meenemen naar de wildste plaatsen in Litouwen. We houden van wandelen in bossen, velden en bezoeken talrijke plaatsen.

Het Windhond-team-verhaal begon op social media. Onze mensen vonden ons al op vroege leeftijd fotomodellen en begonnen onze snuiten aan de wereld te tonen. We hebben veel reacties en likes ontvangen! Toen vonden onze mensen elkaar per ongeluk op Instagram. Na veel complimenten te hebben gegeven over elkaars visuele smaak, besloten ze eindelijk om elkaar te ontmoeten.

Het was liefde op het eerste gezicht voor ons en vanaf die dag voelden wandelingen nooit meer hetzelfde. We zijn veel gaan daten! Bijna elk weekend renden, speelden en zoomden we door heel Litouwen en poseerden we samen voor shoots. Wie had ooit gedacht dat vriendschap op het sociale netwerk tot dit punt zou kunnen oplopen?Nu ontwerpen onze mensen prachtige handgemaakte veganistische producten voor honden en hebben ze zoveel creatieve ideeën voor alle harige vrienden!
Meer info: website
Bron

* Klik op de foto’s om te vergroten.