Even bijpraten


Zondag 20 augustus was er weer een vrijwilligersdag.
Op deze dag willen we onze vrijwilligers bedanken voor hun enorme inzet voor Greyhoundfriends. Wat deze mensen zoal voor ons doen: op huisbezoek gaan, honden opvangen, de website onderhouden, columns schrijven, veilingen/loterijen organiseren, op de open dagen de kraam bemannen of bij het hek staan in Oss, mee gaan naar Ospel om de hondjes op te halen, mooie spullen maken of doneren voor onze kraam etc.
Ontzettend jammer dat vanwege vakantie/ziekte niet iedereen aanwezig kon zijn, maar er was een hoge opkomst. En gastvrouw Anneke had weer haar huis en tuin ter beschikking gesteld voor alle genodigden. Vanaf 11 uur kwamen de mensen binnen druppelen, en iedereen had wat mee genomen.

Karin en Wim hadden een heerlijke pasta gemaakt en de moeder van Karin had verrukkelijke appeltaarten gebakken.
Anita kwam met 2 kratten vol frisdrank en ander soort dranken aan, stokbroden, soep en noem maar op. En ze had iets lekkers voor alle honden meegenomen.
Daan had van alles aan vleeswaren voor op de broodjes. Ze had Sasha meegenomen, die nog maar net geadopteerd was. Het dametje van 10 jaar deed het geweldig. Ze liep rond te stappen of ze al jaren in Nederland was.

Miranda had heel veel overheerlijke bonbons en ander soort chocolaatjes mee genomen (jaja vrouwen en chocolade).
Fam Feddes had een flesje wijn mee genomen om te vieren dat hun Flamenca officieel geadopteerd zou worden die dag.
Paul en Mieke S. hadden prachtige spullen mee voor een komende veiling, tevens hebben wij kennis mogen maken met hun lieve Kendall, en natuurlijk was Zusje ook mee die doof en blind toch haar weggetje wist te vinden.
We vonden dit verbazingwekkend knap. Het hondje Whoola van Tanja stapte dapper tussen alle Galgo’s door en had aan het andaluzje Frodo een leuk speelkameraadje.

Lonneke kwam met Sol en filmster Paco aan (oeps, vergeten de rode loper uit te leggen). Sorry Paco.
Milia met al haar schatten van honden en een schat aan ervaring met honden waar wij ook steeds weer van leren.
Domi die ondanks haar gebroken teen met van alles en nog wat aan het sjouwen was en mee hielp te verzorgen samen met haar grappige hondje pretletter Jason.
Het was een vrijwilligersvergadering, maar het woordje vergadering was wat hoog gegrepen. Nadat Darcy intensief en vakkundig de omheining had gecheckt hebben we met z’n allen buiten, midden op het gras tussen alle honden, genoten van elkaar, de honden en al dat eten en drinken.
Anneke