GFNL/GINN dag 29 april 2018

Wat was het spannend…gaat de leuke dag, waar zoveel mensen naar uitkijken, door of moeten we toch cancelen vanwege onweer. Gelukkig gaf buienradar aan dat het onweer richting de avond/nacht ging verschuiven dus yes het kon doorgaan en dat beetje regen konden we wel hebben.
Zeker ook leuk voor de dames en heer van Baas Galgo, na het transport van zaterdag. Voor hen natuurlijk schitterend om de honden weer te zien en de adoptanten te ontmoeten.
Het terrein was weer goed gevuld, allerlei leuke kraampjes met windhonden-hebbedingen.
Joop Schalkwijk zorgde, zoals altijd, voor de vrolijke muzikale noot, dat maakte de regen tussen 9.00 en 11.00 een stuk minder triest.

En waar het natuurlijk allemaal om draait, de honden! Zelf noem ik het meestal cadeautjes want laten we eerlijk zijn, dat zijn het.

De twee doggywalks waren goed gevuld, van GFNL liepen Rosco, Carballo, Tuesto, Diva, Siria, Gael, Casillas, Carmeli, Laion en Brandino mee.
De pootjes van Neba en Claire, beiden zaterdag aangekomen, haalden de doggywalk niet, allebei zondag hun eigen gouden mandje gevonden! Natuurlijk waren de huisbezoeken al gedaan. En ook Jobi ging gelijk met zijn nieuwe mensen mee. Voor Diva en Brandino was er serieuze belangstelling dus wie weet vinden zij ook snel hun eigen plekje.

Onze kraam werd weer perfect gerund door Dominque en Karin. Het was best druk maar daar draaien deze dames hun hand niet voor om. Enorm bedankt meiden!

Om ons reservepotje aan te vullen hadden we dit jaar geen loterij maar het Rad van Fortuin, dat gaf weer een leuke andere dynamiek. De eerste 2 rad draaisters presteerden het om 2 hoofdprijzen weg te slepen, een prachtig schilderij en een zak hondenvoer van 25 kg.
Het hondenvoer hebben we gedoneerd gekregen van doggyfood-oostzaan Ed en Wendy enorm bedankt, ook voor de extra tweede zak voer!

En wat natuurlijk ook benoemd moet worden is dat Richard Matthijsen van RR Zwembaden de pacht van het terrein heeft gedoneerd. Richard geweldig, dank je wel!

Natuurlijk grote dank aan alle overige vrijwilligers die hekkendienst, gefotografeerd of andere werkzaamheden verricht hebben, zonder al deze mensen is zo’n dag gewoon niet mogelijk.

En uiteraard willen we alle kraamhouders en bezoekers bedanken, die ondanks het slechte weer toch in grote getale naar Oss kwamen om bij de eerste windhondendag van dit jaar te zijn.

Collega’s van GINN, ontzettend fijn dat we zo samen kunnen werken, met de transporten maar ook zeker met deze dag, op naar volgend jaar!

Anita