In het zonnetje

Vandaag willen we onze donateurs weer eens in ’t zonnetje zetten, want ze zijn heel belangrijk voor onze stichting! Zonder donaties, in welke vorm dan ook, kunnen we niet veel doen voor de honden die het hard nodig hebben.

Er zijn mensen die jaarlijks doneren, maandelijks, gewoon zomaar eenmalig of een keertje een extra donatie doen. Ook zijn er lieve mensen die mooie spullen maken en verkopen en daarvan dan (een deel van) de opbrengst doneren. Of wij krijgen spullen om te verkopen op de kraam. Mensen die veilingen organiseren en uiteraard alle mensen die via Sponsorkliks bestellen.

We hebben er de afgelopen periode weer mooie dingen van kunnen doen: o.a. Team Vehra ondersteunen met hun sterilisatie/castratieproject bij Scooby, de nodige dierenartskosten voor de opvanghonden betalen, en verder hebben we bijgedragen aan Scooby, Paws en Baasgalgo en stichting Dierenthuis Almere.

Dit hadden we niet kunnen doen zonder de steun van donateurs. We zijn heel dankbaar voor elke donatie, groot of klein. Het komt ten slotte uit een warm hart voor de honden.

En daarom van ons, namens de honden: DANK JE WEL!!!!