Moeilijk te geloven – maar sommige mensen zouden geen windhond moeten adopteren…

Deze bekende boodschap herinnert ons er allemaal aan dat Greyhounds en Galgos speciale wezens zijn die, eerlijk gezegd, voor sommige mensen te goed zijn. U zou er GEEN moeten adopteren als. . .

1. Je houdt er niet van om te lachen. Als je geen gevoel voor humor hebt en vaak chagrijnig bent.
Neem geen windhond.
2. U wilt privacy. Ik veronderstel dat als je zo’n soort persoon bent, je ook geen kinderen of een echtgenoot zou moeten hebben. Maar neem zeker geen windhond. Ze respecteren geen badkamers, slaapkamers of gesloten deuren.
3. Je houdt niet van fysiek contact. De meerderheid van Greyhounds leunen. Ze krullen zich ook graag naast je op. Of òp jou. Sommigen moeten je bijna altijd aanraken. Ze worden niet voor niets Velcro-honden genoemd.
4. Je gelooft niet dat dieren zielen hebben. Windhonden zijn één en al ziel. En persoonlijkheid komt uit
elke andere opening. Blijf weg van de windhond als jij dit bent.
5. Je bent kieskeurig netjes. Dit geldt waarschijnlijk voor elke hond: Neusprintkunst op al uw ramen, kilo’s haar op plaatsen waar u nooit van zou dromen, inclusief het grootste deel van uw eten, hondenpoep in uw tuin, braaksel, urine en kwijlen. Dit is allemaal van jou als je een hond bezit.
6. Je draagt ​​graag zwart of wit. Laat maar. Als je graag chic bent en zwart beschouwt als het nieuwe zwart, doe geen moeite met een Greyhound. Je zult nooit een ander kledingstuk dragen zonder enige herinnering aan je zwarte, witte of kleurige hond.
7. Je haat hondengeur. Nou, wacht eens even. Je zult het waarschijnlijk goed vinden, want windhonden ruiken meestal niet naar honden, zelfs niet als ze nat zijn. Toch moet je, als je een hekel hebt aan hondengeur, echt overwegen waarom je er één zou adopteren.
8. Je houdt ervan om al je geld te besparen. Dierenartsrekeningen, eten, lekkernijen, jassen, kollen, halsbanden, luxe halsbanden, luxe jassen, zomershirts, pyjama’s, mutsen, voerbakken, bedden, dekens, speelgoed, een speciale Greyhound-formaat auto en alle andere dingen die je voor je honden koopt, het loopt lekker op. Tel het nooit op als je onbezorgd en in een ontkenningsfase wilt blijven.
9. Je bent een superatleet die op zoek is naar je volgende marathonpartner. Er zijn zeker gevallen van windhonden die gaan joggen – en Galgo’s hebben meer uithoudingsvermogen dan een sprinter. Maar de overgrote meerderheid van Greyhounds is beter in het ‘bewaken’ van de bank dan joggen.
10. Je bent van plan het einde van je leven te bereiken met een volledig intact hart. Wanneer ze je verlaten, en uiteindelijk moeten ze, nemen ze een gigantisch deel van je hart met zich mee. De volgende zal helpen om het gat te vullen, maar het vult nooit volledig in. Aan het einde van je weg zullen er stukken ontbreken. En het zit allemaal in de windhonden. Er is geen tussenweg. Je houdt zielsveel van ze of niet.

Bron: The Sighthound Underground