Transport BaasGalgo 10 februari 2018

Zaterdag 10 Februari kwamen Ana, Zulema en Sergio aan in Almere.
Luna (geadopteerd via GINN), het 11-jarige moedertje van Rubia (die inmiddels via GF is geadopteerd) is een heerlijke hond. Ze liep meteen heel rustig mee aan de riem en netjes buiten een plas gedaan. Ze ging daarna in een mand liggen en het lijkt wel of ze er al jaren woont .
Kora en Ted zijn mee gereisd samen met Careta en Yuba. Kora en Ted gaan naar asiel Schagen. Deze 2 honden hebben al heel lang in het asiel in Spanje gezeten. Ted zelfs 4 jaar. En hier in Nederland hebben ze veel kans om geadopteerd te worden, zeker gezien hun super sociale gedrag. De oortjes van Kora zijn bevroren geweest. Daar wordt ze op dit moment nog voor behandeld. Het is erg koud geweest in het BG asiel. Ted heeft alleen maar hevig lopen kwispelen en geprobeerd met een bal in zijn bek te eten. Kora ‘danste’ in de rondte dat het een lieve lust was, geweldig zo blij en vrolijk ze waren.
‘Onze’ Careta bekeek het allemaal heel rustig. Dit tengere langneusje is weer zo`n pareltje en woont nu in een pleeggezin.
Mini Yuba is te schattig voor woorden. Zij zit tijdelijk in een pleeggezin. Als ze goed kan omgaan met de kat des huizes dan krijgt ze heel snel al haar eigen mandje in Belgiƫ.
We willen ook de chauffeurs van BG weer hartelijk bedanken dat ze de honden opnieuw veilig naar Nederland hebben gebracht.
Anneke

Careta is de eerste nacht wat onrustig geweest, waarschijnlijk door de aanwezigheid van de katten. Zondag heeft ze heerlijk liggen slapen.
Yuba heeft heerlijk in de mand op de slaapkamer geslapen en keurig alles opgehouden tot de volgende ochtend.

Hieronder: Careta, Yuba en Ted

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kora

 

https://www.kizoa.com/Movie-Maker/d171785227k6095043o1/bg-transport-feb-2018