Flat Dog Doodles

Baasje probeert foto’s van zijn hond na te tekenen…

Sinds zijn familie hem zes jaar geleden heeft geadopteerd, is Stanley altijd een maffe hond geweest.
Hij houdt ervan om rond te rennen met zijn andere geredde broers en zussen en liedjes te ‘zingen’
met zijn baasje, en zijn familie realiseert zich dat het onmogelijk is om niet om hem te lachen.

“Hij is een absolute goofball,” vertelde Jay Cartner, Stanley’s baasje. “Stan rent niet; hij steigert.
Als je hem met beide handen aait, huilt hij omdat hij wil dat je hem ook aait met je derde hand, en misschien ook je vierde hand. ‘

Cartner tekent en schildert al 25 jaar en af ​​en toe probeert hij zijn zeer expressieve, bewegelijke honden te tekenen. Stanley is met name een interessant onderwerp – en onlangs besloot Cartner om een ​​aantal foto’s van Stanley op een grappige manier na te tekenen.

“Ik had een hectische dag op het werk, dus ik maakte een aantal zeer snelle, dwaze schetsen van Stanley om mezelf aan het lachen te maken,” zei Cartner. De resultaten zijn absoluut verbluffend.

Eerlijk gezegd zijn Cartner’s tekeningen van Stanley waarschijnlijk zijn beste werken tot nu toe en duizenden mensen lijken het daarmee eens te zijn. Cartner had gewoon wat lol toen hij de tekeningen maakte en had geen idee dat mensen ze zo leuk zouden vinden. Zodra hij ze online zette, waren veel mensen enthousiast.

“Ik dacht dat een paar mensen er de lol van zouden in zien, maar ik had nooit verwacht dat het zo groots zou worden,” zei Cartner.

De tekeningen zijn heel eenvoudig en hilarisch …

… en weten Stanley en zijn gekkigheid zo goed weer te geven.

Wat Stanley betreft? Ach, hij probeert de roem niet naar zijn hoofd te laten stijgen. Maar natuurlijk blijft Stanley de schattigste, grappigste hond die er is, dus er zullen waarschijnlijk veel, veel meer tekeningen van hem gemaakt worden door Cartner in de toekomst, en ze zullen ongetwijfeld allemaal net zo ongelooflijk zijn.

Je kunt meer hilarische tekeningen van Stanley bekijken op de Facebook-pagina van zijn baasje:
Flat Dog Doodles.