Carmeli is geadopteerd.

Een bijzonder adoptieverhaal:


Carmeli was erg bang in het asiel Scooby en kwam begin 2018 naar een opvanggezin in Nederland.
Bij Chantal van Stichting Thuiszorg voor Huisdieren was zij welkom om rustig aan te wennen aan het leven als geliefde huishond. Leest u hier het verhaal van Chantal over Carmeli en een andere langzitter van Scooby:
In februari 2018 vond ik het weer tijd voor een kansarme pleeghond. Dit werd Carmeli voor stichting GreyhoundFriends. Zij verbleef al een jaar in het asiel in Spanje. Toen ik op mijn Facebook pagina liet weten dat Carmeli naar mij toe kwam, is Eline gaan kijken op de website van Scooby. Haar aandacht werd getrokken door de pagina ‘langzitters’ en toen ze de kop van Tayler zag, werd ze opslag verliefd! Hij verbleef al sinds januari 2009 in het asiel!!!! Omdat ze zelf niet in de gelegenheid is een hond in huis op te nemen, benaderde ze mij met de vraag of ik Tayler in huis en hart op kon nemen als zij alle kosten op zich nam. Ik heb er even over na moeten denken, maar heb vrij snel ja gezegd. Omdat ik Carmeli net in de pleeg had en ik het erg druk heb in de zomervakantie besloten we dat Tayler ergens in september naar mij toe zou komen. Eline wilde hem wel zo snel mogelijk weg hebben uit Spanje en sprak met dierenopvang Koningen af dat hij daar tot september mocht verblijven. Op 15 september was het zover en gingen we hem ophalen!
De eerste dagen was hij logischerwijs erg onrustig, maar na een weekje begon hij te wennen aan het leven in een huis en het leven in Nederland en draaide hij al snel mee in het dagritme. Wat een lief beest!!

En dan krijg je aan het einde van het jaar opeens een geweldig voorstel van lieve kennissen. Ze stuurden de volgende e-mail: “Wij willen je eigenlijk vragen of je voor Carmeli kan blijven zorgen nu ze zo aan jou en de andere honden gewend en gehecht is .. Niet alleen de voeding maar wanneer er dokterskosten aankomen ook dat voor je te vergoeden. .. Ze is nu zo aan jou en de anderen gewend geraakt, zeker na de dingen die zij in haar leven waarschijnlijk heeft meegemaakt.” Henk en Ellen maken het mogelijk dat Carmeli bij mij blijft wonen en dat is heel fijn voor dit angstige meisje! Ze verbleef al 9 maanden in de pleegopvang bij mij.

Wij bedanken Chantal voor de goede zorgen voor Carmeli, Tayler en de andere dieren die zij onder haar hoede neemt. Carmeli hoeft niet meer ergens anders te wennen en Tayler mag eindelijk van zijn oude dag genieten. Ook willen wij de lieve mensen bedanken die dit voor beide honden mogelijk maken.