Noodveiling voor de Scoobydieren.


Vanwege de gesloten grenzen door het coronavirus kunnen transporten vanuit Spanje niet doorgaan. Veel honden moeten dus langer in het asiel blijven en er komen ook nog steeds dieren binnen.
De nood is enorm hoog in de asielen en er is bijna geen plek meer om nog meer dieren op te nemen. Daar kunnen we nu niets aan doen maar we kunnen wel proberen om geld in te zamelen om voer en medicijnen te kopen voor het asiel. De honden bij Scooby hebben dringend behoefte aan voer.
De voorraad is op aan het raken en op social media staan diverse oproepen om hulp.

Connie en Miranda slaan de handen wederom ineen en zijn een inzamelingsactie gestart voor de Scooby dieren. De opbrengst van deze veiling zal besteed worden om via de Spaanse Zooplus (geen verzendkosten) voer te laten bezorgen bij het grote asiel. Uiteraard laten we bewijs van bestellen en betalingen zien op de veilingpagina.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op de Facebookpagina Vrienden van Greyhoundfriends wordt de veiling georganiseerd.
In het fotoalbum Noodveiling voor de Scoobydieren staan allerlei items waar u op kunt bieden.
Alle items hebben een startprijs, u kunt een bod uitbrengen door te reageren bij het gewenste item. Tijdens de veiling komen er ook nieuwe items bij in het veilingalbum.
Op dinsdag 14 april klokslag 19.00 uur valt de hamer en stopt de veiling.

We hopen dat we in deze sombere tijd een lichtpuntje kunnen betekenen voor het groot aantal dieren dat in het Spaanse asiel zit. Ze hebben onze hulp heel hard nodig.