Sponsor het Scooby marathon-team (aanvulling op eerdere bericht)

Dit is waar de renners voor gaan lopen. De foto van het hekwerk zegt genoeg. Het is echt noodzakelijk dat dit hekwerk wordt vervangen om de honden veilig in de shelter te houden. Het hekwerk is inmiddels 15 jaar oud, steeds gerepareerd, maar dat is niet meer mogelijk. Het vervangen kost veel geld, ongeveer 20.000 euro. We hebben inmiddels al 11.00 euro bij elkaar en hopen dat de renners de rest opbrengen. Dus sponsor ze en zegt het voort!!

Bericht van Scooby:
Eva, Špela, Urška & Žiga gaan op 29 april deelnemen aan de 10 km marathon in Medina del Campo. Dat doen ze om Scooby te helpen. We hopen dat iedereen hen en daarmee Scooby, wil sponsoren. Dat kan per renner per kilometer.
We weten dat er veel mensen zijn die Scooby steunen om hun werk te kunnen doen. Maar nu hebben we voor het eerst de mogelijkheid om Scooby te profileren door mee te doen aan deze marathon met zelfs 4 deelnemers! Allemaal voor de Scoobydieren.
Als u (een van) deze 4 mensen wil sponsoren ga dan naar facebook voor meer informatie.

Hier volgt een korte beschrijving van ons eigen Scooby marathon-team:

 

Eva is een dierenarts en een toegewijde vrijwilliger. Ze werkt meestal met paarden en ezels, maar ook met honden en katten. Ze heeft zelfs vrijwilligerswerk gedaan in het Rhino Orphanage (onderdak voor neushoorns).

 

 

 

 

Špela is vrijwilliger in de Sloveense windhondenwereld en bij Scooby. Špela deelt haar huis met een gepensioneerde greyhound en een galgo. Špela vindt het leuk om tijd door te brengen met haar honden op het platteland en is een enthousiaste houtsnijder.

 

 

 

 

Urška is een dierenarts en lid van de Sloveense windhondenwereld en SVSP (Sloveense dierenartsen voor zwerf(huis)dieren). Urška komt de afgelopen zes jaar minstens één keer per jaar vrijwilligerswerk doen bij Scooby. Thuis heeft ze haar eigen gepensioneerde windhond die liever op de bank hangt dan met haar te rennen, maar hij zal tijdens de marathon in zijn gedachten bij haar zijn.

 

 

Žiga is een dierenarts en een vrijwilliger met SVSP Sloveense dierenartsen voor zwerf(huis)dieren). Hij houdt van fietsen, rennen en gekke dingen doen. Scooby hoopt dat hij nog meer gekke dingen doet voor hen!