Mireya is derde geworden! ♥♥♥

Dank zij allemaal enthousiaste mensen is Mireya derde geworden. Er is massaal op haar gestemd. Een tijdje stond ze nog nummer 1, maar omdat er voor de andere honden stemmen werden gekocht, is zij naar de derde plaats geschoven. Een geweldig resultaat. En voor ons allemaal is Mireya toch nog onze nummer 1!

U kunt alsnog geld storten via paypal om Mireya te steunen. Klik op deze link voor informatie: https://www.facebook.com/groups/944306695717934/

 

Het verhaal van Mireya is er een als van zovele galgo’s in Spanje. Alleen zij heeft, met behulp van veel liefde, geduld, revalidatie en supermensen deze vreselijke ervaring achter zich kunnen laten.

Het was de bedoeling van de jager dat Mireya zou sterven, maar zij wist te ontkomen aan het touw waaraan zij was opgehangen. Helaas is zij daarna aangereden en voor dood achter gelaten. Mireya is gevonden door ‘Rescue Group for Spanish Animals’ en nu na 9 maanden revalideren gaat het goed met haar.

Dit filmpje is niet voor de teerhartigen onder ons, maar het eindigt geweldig (muziek uit wil wel eens helpen).

Als u stemt op haar en zij wint, dan krijgt ‘Rescue Group for Spanish Animals’ het bedrag van 1000 euro. Stem (gratis) op Mireya. Het stemmen kan tot 11 oktober en u kunt elke 10 minuten uw stem uitbrengen (maximaal 10x per dag)!