VEHRA helpt Scooby. Helpt u mee?

Stichting VEHRA is een stichting die als doel heeft asiel- en zwerfdieren een betere toekomst te geven door deze medisch bij te staan, met name door middel van sterilisatie en castratie.
Patty en Judith zijn hiermee in 2003 begonnen, in de loop van de tijd is het uitgegroeid tot een serieuze onderneming. Vandaar dat ze het nu wat professioneler aanpakken in een stichting.
De stichting heeft een ANBI certificering aangevraagd.

Van 3 tot en met 11 november gaan zij als stichting VEHRA weer op project naar Scooby. Ook deze keer zetten ze weer hoog in 300 honden steriliseren in 7 dagen, hard werken.
Binnenkort moet de bestelling weer de deur uit, dit zijn altijd flinke kosten die zij moeten maken,
oa. voor hechtmaterialen, schoonmaakmiddelen, verpakkingsmateriaal, narcose, pijnstillers, braunules, naalden en spuiten, en dit alles voor 300 honden. Per hond zijn de kosten ongeveer 20 Euro dit is per hond niet heel erg veel maar keer 300 een heel flink bedrag.

Zij hopen dat jullie het allemaal weer volgen en wederom een donatie willen doen zodat zij weer de benen onder de kont vandaag kunnen lopen in die 7 dagen Scooby. Samen zijn we sterk, alleen kunnen zij het niet doen.

Een donatie voor dit project kun je doen via:
www.vehra.org/doneren

Of wordt teaming lid en ondersteun ons voor maar 1 euro per maand voor langere tijd: https://www.teaming.net/vehra