01.02 Honden binnenkort in NL

Honden binnenkort in NL

Deze honden verblijven nog in de Spaanse shelters van Scooby, Shelter Prodean /La Linea, Animal In Need, BaasGalgo of Paws en komen met het eerstvolgende transport vanuit de betreffende shelter mee naar Nederland voor opvang en adoptie. Sommige van deze honden hebben een vermelding dat ze gereserveerd zijn, dan is er iemand die interesse heeft in deze hond. Eenmaal in Nederland worden sommige honden dan direct geadopteerd en anderen gaan naar een opvanggezin waar deze honden veelal hun eerste kennismaking met een gezins- en thuissituatie krijgen. In het opvanggezin worden het karakter van de hond met zijn of haar eigen-aardigheden vaak al wat zichtbaar en leren we deze honden al een beetje beter kennen.  Via de Updates houden we jullie hiervan op de hoogte.

Onderstaand een gallerij van de honden waarvan op dit moment bekend is dat ze naar Nederland komen. Door op de foto van de hond te klikken krijg je meer informatie te zien over deze hond en nog een paar foto’s en/of filmpjes.

Mocht je naar aanleiding daarvan nog vragen hebben of extra infomatie over een hond willen, neem dan gerust contact met ons op:  info@greyhoundfriends.nl of kijk bij Contact voor de juiste contactpersoon in jouw regio.